Εταιρικό προφίλ

Ariston Strom
 • 1984Το ξεκίνημα

  Όλα ξεκίνησαν σε μια μικρή αποθήκη στο Κερατσίνι στην πόλη του Πειραιά. Τρία αδέρφια ο Χάρης, ο Παναγιώτης και ο Νίκος ξεκινούν αργά και σταθερά να οραματίζονται βάζοντας μπροστά όλο το ταλέντο τους.
 • Το όνειρο

  Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα εκείνη τη χρονιά όταν και δημιουργήθηκε η Ariston Strom. Μια 100% ελληνική επιχείρηση της οικογένειας Αγγελόπουλοι.

  Στόχος τους και επιθυμία τους; να προσφέρουν στρώματα που θα βελτίωναν την ποιότητα του ύπνου διαμορφώνοντας νέα δεδομένα στην αγορά εκείνης της εποχής.

  Ξεκινώντας από μια μικρή γραμμή παραγωγής και στοχεύοντας στην ποιότητα, αναπτύσσουν σχέσεις εμπιστοσύνης στο χονδρικό εμπόριο καταλαμβάνοντας ένα αξιόλογο μερίδιο της αγοράς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Μότο τους; «Η απόλυτη πρόταση για έναν φυσικό και άνετο ύπνο».
 • 1992

  Η εξέλιξή τους, τους έφερε αντιμέτωπους με τον κόσμο του Πειραιά – και όχι μόνο - που επιθυμούσε όλο και περισσότερο να γνωρίσει και να δοκιμάσει τα προϊόντα τους.

  Το 1992 – 1993 ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής ικανοποιώντας έτσι τις προσδοκίες όλων εκείνων που άκουγαν το όνομα Ariston Strom να αποκτά σάρκα και οστά στη διαρκώς εξελισσόμενη αγορά στρωμάτων.
 • 1999

  Νέες μονάδες παραγωγής ήταν πλέον απαίτηση και το 1999 η γραμμή παραγωγής μεταφέρεται σε μεγαλύτερη βιοτεχνία 1800Μ2.

  Χρόνο με το χρόνο και έχοντας κατακτήσει εξέχουσα θέση στο χονδρικό εμπόριο αλλά και στη λιανική, σύγχρονες μηχανές παραγωγής – από ραπτομηχανές, μηχανές καπιτονέ μέχρι και μηχανές συσκευασίας –έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό αυτής της οικογενειακής επιχείρησης.
 • 2001

  Το 2001 δημιουργείται το πρώτο showroom στον Πειραιά και η Ariston Strom γίνεται ευρέως γνωστή στο καταναλωτικό κοινό καθώς προσφέρει προϊόντα τα οποία συνδυάζουν ποιότητα και χαμηλό κόστος.

  Έχοντας ήδη κατακτήσει την αγορά, όσον αφορά την προμήθεια ναυτιλιακών εταιριών και κρουαζιερόπλοιων, πολλές ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα ξεκινούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα Ariston Strom.
 • 2002

  Έτος 2002 - ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός με ολοκληρωμένα πακέτα ύπνου είναι πλέον γεγονός και η ύπαρξη ολοκληρωμένων δωματίων ξενοδοχείων στο χώρο της Ariston Strom την καθιστά πρωτοπόρα και έτοιμη να καλύψει άμεσα τις ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας.
 • 2003

  Όλα αυτά συνεπάγονται και ακολουθούνται από την έναρξη των εξαγωγών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003 αλλά και στη δημιουργία εμπορικών σχέσεων με εργοστάσια και προμηθευτές πρώτων υλών από το εξωτερικό.

  Υγιείς και αποδοτικές σχέσεις οι οποίες κρατούν μέχρι σήμερα και έχουν ως αποτέλεσμα την αγορά των πρώτων υλών απευθείας από παραγωγούς και οίκους του εξωτερικού.
 • 2012

  Έτος 2012 – η Ariston Strom περνά στα χέρια δεύτερης γενιάς με συνεχιστή αυτού του οράματος τον Βασίλη.

  Έτσι πιο ώριμη και δημιουργική κατακτά ηγετική θέση στην απαιτητική και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά στρωμάτων σύγχρονης τεχνολογίας, κατασκευάζοντας στρώματα χειροποίητα, υποστρώματα – κρεβατοκάμαρες καθώς και προϊόντα ύπνου για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.
 • 2019

  Σήμερα, πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν τα όνειρά τους και τον ύπνο τους χάρη στην Ariston Strom και για αυτό σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…