Το λογότυπο Weelmark, στο στρώμα μας ναυτιλιακού εξοπλισμού, αποτελεί την εγγύησή μας προς εσάς πως το στρώμα έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζονται από τον Οδηγό Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (MED), από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO-SOLAS) και είναι σύμφωνο με τα πρότυπα του Οργανισμού Ναυτιλίας και Ακτοφυλακής (MCA).

Το Crew Mattress συνδυάζει την άνεση του ελατηρίου τύπου Bonnel με το χαμηλό κόστος και με τα πρότυπα ασφαλείας του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού.

Το Crew Mattress αποτελεί το πρώτο στρώμα ναυτιλιακού εξοπλισμού παραγωγής μας και διατίθεται στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε με προβλεπόμενο πάχος στρώματος από 15 (+/-1)cm έως 24cm.

Οι πρώτες ύλες που συνθέτουν το Crew Mattress είναι πιστοποιημένες για τη βραδυκαυσία τους από οίκους του εξωτερικού και έχουν επιλεχθεί βάση προδιαγραφών των παραπάνω οργανισμών.

Ιδανικό για κρουαζιερόπλοια, γιοτ, επιβατικά πλοία, εμπορικά πλοία, πλοία πολεμικού ναυτικού, ρυμουλκά, τράτες και άλλα σκάφη.

• Μέτριο Ορθοπεδικό Στρώμα
• Μέγεθος : Οποιαδήποτε διάσταση ζητηθεί σε πλάτος και μήκος
• Ύψος: 15 (+/-1) cm έως 24 cm